Folkehuset Hasle er - som navnet antyder - beliggende i Hasle, der er en vestlig forstad til Aarhus. Folkehusets funktion som et vigtigt mødested for ældre medborgere styrker sammenholdet i lokalområdet. Her er masser af aktiviteter, og alle er velkomne. Kom og kig, drik en kop kaffe i vores café og fald i snak med sidemanden.

Vi er lette at komme til, for buslinjerne 3A, 6A og 22 kører lige til døren.

Vi glæder os til at se dig.

Aktiviteter

Aktivitetsoversigter

 På Folkehuset Hasle har vi et bredt udvalg af aktiviteter, som alle er velkomne til at deltage i. Har du blot den mindste lyst til at være sammen med andre, til at slå et par timer ihjel eller til at blive klogere, så kom ned til os og deltag i en eller flere af aktiviteterne. Hvis du har en hobby eller en interesse, du vil dele med andre, hjælper vi gerne med at oprette en ny gruppe. Der er flere aktiviteter end dem, der er nævnt her. For at se det fulde omfang, skal du have fat i Centerbladet. Det kan du hente gratis på folkehuset. Men her er et skønsomt udvalg af vores aktiviteter:

  • Socialt samvær
  • Syng sammen-arrangementer
  • Kortspil
  • Gudstjenester
  • Banko

Skulle du mod forventning ikke finde noget, der interesserer dig, er der gode muligheder for selv at starte nye aktiviteter op. Kontakt enten personalet på folkehuset eller vores frivilligkonsulent Ulla Bording Jørgensen på telefon 41 88 41 43.