Frivilligfejring for folkehusenes frivillige

Folkehusene danner til daglig ramme om en bred vifte af fællesskaber og arrangementer, og intet af det det kunne ikke lade sig gøre uden de mange frivillige, der hver dag lægger kræfter i at invitere aarhusianerne indenfor til alt fra koncerter og foredrag til fællesspisninger, litteraturklubber og fællessang.

Sundhed og Omsorg bruger Frivillig Fredag som anledning til at sige alle vores frivillige en ekstra stor tak.

Således har alle frivillige kunne tilmelde sig en guidet tur til forskellige destinationer i og omkring Aarhus efterfulgt af kaffe og kage. Moesgaard Herregård, Vor Frue Kirke, Riis Skov og tematiserede byvandringer i Aarhus C har været på programmet med stor tilslutning. Når den sidste tur afholdes torsdag d. 28/9 med rundvisning på Rådhuset har knap 165 frivillige fra folkehuse og plejehjem lært nyt om Aarhus, drukket kaffe og spist kage i hinandens selskab.

Fester for frivillige i folkehusene
Alle frivillige tilknyttet folkehusene er også inviteret til anerkendelsesarrangementer i deres lokalområde. Det er de lokale ledere og frivilligkonsulenter, der har planlagt arrangementerne. 

Midt i september var der stor middag med underholdning på Centralværkstedet for 138 frivillige ved folkehusene i Aarhus Midt. I den nordlige del af kommunen afholder de tre brunch-arrangementer med foredrag med Søren Holmgren, og knap 150 frivillige fra folkehusene i den sydlige del af kommunen skal på fredag den 29. september til et brag af en fest med drinks, mad og levende musik i Folkehuset Viby.