I Folkehuset Beder. finder du en dejlig café, der er åben for alle. Her kan generationer mødes og hygge sig omkring en kop kaffe eller et måltid mad.

Hver dag fra kl. 12.00-13.00 kan du købe dagens ret. Vi sætter en ære i at lave maden fra bunden og med friske og økologiske råvarer. Vi har det økologiske spisemærke i sølv. Menuen består af den velkendte danske mad, men indimellem serverer vi også lidt nyere retter. Menuplanen kan hentes i caféen.

Vi tilbyder også: hjemmebagte boller, kage, dessert, frokostret og salatbar

Du kan vælge at spise maden i cafeen, hvor der er en afslappet og hyggelig stemning, og vi hjælper gerne med at bære maden hen til din plads, hvis du har brug for det. Foretrækker du at tage maden med hjem, pakker vi gerne maden i praktiske beholdere, så du let kan transportere den hjem. Du kan også købe frosne middagsretter, som du kan tage med hjem.

Skal du have gæster, kan du også bestille diverse brød, kager, smørrebrød, sandwich eller andet mad til afhentning. Kig forbi caféen eller ring for en uforpligtende snak om dine ønsker.

Derudover har vi et mindre udvalg af kioskvarer, fx bolsjer, øl og vand.

I caféen kan du betale med dankort, kontanter og MobilePay.

Har du spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte Sanne Roldsgaard Jensen på telefon: 29 20 95 45 eller mail jrsa@aarhus.dk

Menuplan