Som gæst kan du vælge at spise maden i vores hyggelige café, og vi kan også pakke maden i praktiske beholdere, så du nemt kan transportere måltidet hjem, hvis du foretrækker det. Vi hjælper gerne med at tilpasse maden til dine behov. Til de fleste af vores retter serverer vi både kartofler og kartoffelmos.

Skal du have gæster, mangler du noget til madpakken, eller skal det bare være lidt let en aften, så kan du bl.a. bestille følgende i caféen:

  • Boller, for eksempel koldhævede økologiske boller, grove eller lyse
  • Forskellige kage og lagkager
  • Smørrebrød og sandwich
  • Pølsehorn, tærter m.m.

Vi glæder os til at se dig i café Hasle.

Menu

Hver morgen tilbyder vi morgenmad fra kl. 9.00. Fx friskbagte boller, økologisk ymer med hjemmelavet mysli, smoothies, kaffe og te.

Derudover tilbyder vi smørrebrød, sandwich og minimum to slags blandede salater, som kan købes med og uden dagens kød. Herudover varierer vi udvalget med forskellige tallerkenanretninger, supper, kage m.m. Til tider sælger vi også hele friskbagte kager og franskbrød til at tage med hjem.

Den varme menu er normalt gammeldags dansk mad, men af og til serverer vi også lidt nyere retter. Kaffe efter maden er inkluderet i prisen. Nogle gange om ugen kan du også købe en biret i form af dessert eller suppe.

Menuplan for en måned ad gangen kan du hente i caféen.

Månedens menu

Møder og arrangementer

Du kan bestille kaffe, kage eller andet til arrangementer udenfor åbningstiden. Henvend dig til personalet i caféen eller ring til os på telefon 41 87 41 71.