Gå til hovedindhold

Frivillig Fredag og frivilligfejring

Sidste fredag i september er den nationale dag, hvor frivilligt socialt arbejde bliver hyldet og synliggjort. Vi siger tak til alle frivillige derude med brunch, musik, middag og meget mere.

  • Læs op

Indhold

    Over hele landet fejrer og synliggør man hvert år det frivillige sociale arbejde i anledning af Frivillig Fredag.

    I Sundhed og Omsorg benytter vi anledningen til særlige frivilligfejringer, der rækker lidt ud over fredagsbaren, kurser, guidede ture og de high-fives, vi giver i hverdagen.

    Frivillige i folkehusene og ved plejehjem er lokalt blevet forkælet med blandt andet goodiebags, frivilligbrunch og foredrag, frivilligfest med livemusik og en lækker 3-retters forkælelsesmiddag for frivillige.

    På folkehusenes Facebookside og Instagramprofil har vi bragt frivilligportrætter, der viser en lille bid af den bredde, der er i folkehusenes fællesskaber takket være fantastiske mennesker, der har lyst til at give noget af sig selv. Frivillige, der står for alt fra koncerter og keramik til motion og madfællesskaber. Fotoklubber og foredrag til brætspil og barselshygge. Frivillige, der tager initiativ, starter nye fællesskaber op og inviterer flere med. Frivillige, der har øje for alle i fællesskabet. Der hjælper i caféen eller som chauffør på ture ud i det blå.
    Til alle dem derude siger vi tak. Tak for at give noget af jer selv og skabe unikke fællesskaber og oplevelser for andre.

    Bliv en del af fællesskabet
    Kunne du tænke dig at blive en del af fællesskabet? Find en aktivitet eller et arrangement, der passer til dig. Du kan enten søge i vores eventkalender, der går på tværs af folkehusene, eller gå på opdagelse i tilbuddene under et folkehus nær dig.

    Kunne du tænke dig at være frivillig?
    Kontakt din lokale frivilligkonsulent og hør om mulighederne.

    Sidst opdateret: 27. september 2024