På Folkehuset har vi en sundhedsklinik, hvor du kan få gratis sygepleje, træning og inspiration til aktiviteter. I sundhedsklinikken kan du få hjælp til problemer med dit helbred og inspiration til et aktivt liv, der passer til din hverdag. I sundhedsklinikken kan du bl.a. få:

  • Få vejledning om dit helbred og inspiration til aktiviteter og træning. 
  • Få sårbehandling, skiftet kateter, blive udredt for vandladningsproblemer, få målt dit blodtryk, få hjælp til medicindosering, vi kan give dig lægeordinerede indsprøjtninger, antabusbehandling m.v.
  • Få hjælp til livsstilsændringer - fx rygestop, motions- og kostvejledning, vægtkontrol. 
  • Møde andre mennesker og få et netværk gennem lokalcentrets mange aktiviteter.

Personalet vil altid støtte og optræne dig og din familie, så I selv kan klare så meget som muligt i hverdagen. Det er gratis at henvende sig i sundhedsklinikken for at få råd og vejledning. Henvisning fra lægen eller hospital er ikke nødvendigt.

Klinikken er åben mandag, onsdag og fredag fra kl. 8-14.

Sundhedspersonale i Område Nord

Forebyggelseskonsulent
Lina Engen
lin@aarhus.dk
Tlf. 87 13 31 63

Du kan tale med forebyggelseskonsulenten om det, der er vigtigt for dig i forhold til din livskvalitet og dit helbred. Vi vil gerne bidrage med viden og muligheder, der kan støtte dig i at have en god hverdag, hvor du fortsat kan gøre de ting, der er vigtige for dig.

Demensnøgleperson
Susanne Stampe Rasmussen
Tel. 51 57 68 20
ssr@aarhus.dk

Akut behov for hjælp

Får du har akut brug for hjælp i dagtimerne mellem kl. 08.00 og 15.00, skal du kontakte hjemmeplejen på ovenstående nummer.

Mellem kl. 15.00 og 08.00 eller i weekender og på helligdage kan du ringe til døgnplejen via brandstationen på 86 12 10 21.

Sundhed og Omsorgslinjen

Er du i tvivl om, hvem du skal kontakte, kan du altid ringe på Sundhed og Omsorgs hovednummer 87 13 16 00.